Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2011 10:36 - Паралелна реалност
Автор: betabg Категория: Поезия   
Прочетен: 735 Коментари: 0 Гласове:
0



Има една суперсиметрична теория за паралелните вселени. Накратко и опростенчески изложена тя гласи, че съществуват безкрайно много вселени, в които се реализират всички възможности. Но дори в нея вселените си остават изолирани една от друга. Четейки откривателката мисбис обаче почвам да си мисля, че тия вселени не са чак толкова изолирани и тя черпи информация от някаква друга алтернативна реалност. Иначе няма как да обясним такива проблясъци:

"И тогава може да се започне войната срещу Китай.Този план се провали,когато Путин обяви независимост за Русия."

В нашата реалност има Китай и Русия. Има и Путин и той е министър-председател на Русия. В реалността на мисбис (или източниците и очевидно Русия е нечия колония или протекторат и съответният Путин обявява независимост.

В нашата реалност съществува островната държава Фиджи. В реалността на мисбис (за кратко ще я наричаме мисБИСЕРЕ) това не е така:

"Сега за Япония. Група от ЦРУ от години движи превозването на наркотици към Япония. Тази група е превозила атомна бомба сред доставката от наркотици. Ядрения заряд на тази бомба е бил откраднат от Курск,когато е потънал.Извърши го нациската група в Одеса. Ядрената бомба е пусната в сондата на японския кораб Чикиу Мару.Този кораб е сондирал точно на мястото на епицентъра на земетресението.Така че, Япония бе наказана за отказа на рекета им. Предупредили са японското правителство,че ако не им даде парите, следващия е Фиджи."

Явно Фиджи е част от Япония.

В нашата реалност "Курск" потъна в Баренцово море, в мисБИСЕРЕ, това очевидно е станало в Черно море, щом група от одески нацисти извадили ядрения заряд. Вероятно Одеса в мисБИСЕРЕ е още във фашистка власт.

В нашата реалност японският кораб "
Чикиу Мару" съществува в главата само на мисбис и достоверния и източник. В мисБИСЕРЕ той си прави сондажи.

В нашата реалност гъза си да съдереш не можеш натика ядрена бомба в сонда на изследователски кораб. В мисБИСЕРЕ това сие напълно възможно.

В нашата реалност нито можещ да предизвикаш земетресение, нито да го спреш:

"Зачестилите земетресения са изкуствено провокирани. През август са били унищожени 2 подземни в Америка. Последвалото земетресение в Ню Йорк бе резултат от това."

В мисБИСЕРЕ може направо да бъде унищожено, а после от унищожението на земетресението (каквото и да значи това) да се получи друго.

В нашата реалност съществуват държавите Израел и Иран. Има и Буш. Първата от изброените държави има атомно оръжие (макар и никога да не е потвърждавала), втората много и се иска да има.
В мисБИСЕРЕ Буш дал на Иран 12 неутронни бомби:

"Когато са планирали войната между Израел и Иран, Буш младши е дал на Иранското правителство 12 неутронни бомби. С цел започване на 3та световна и унищожението на 90% от човечеството. "

Бая яки неутронни бомби ще да са, щом само с 12 ще избиеш 90% от населението на света.
В нашата реалност такива няма.

Има и още разлики. Очакваме с нетърпение продължението, за да разберем повече за тази паралелна вселена.









Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: betabg
Категория: Поезия
Прочетен: 29318
Постинги: 10
Коментари: 4
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930